Sparkle

Hoe sprankelend zijn wij? Lees hier de fijne reacties op ons werk!

 

Arneym lunch & Bites

"We hebben lang gewacht om de knoop door te hakken om onze foto's professioneel te laten verzorgen. Uiteindelijk kwam studio bubbel op ons pad en hadden we niet alleen prachtige fotografie maar een totaal pakket met styling dat op maat gemaakt is voor wat wij bieden. Lunch and bites, kleine gerechtjes die nu helemaal tot hun recht komen. Onze gasten zijn ook vol lof over onze nieuwe foto's en huisstijl!"


Stadsvilla-7452.jpg

stadsvilla sonsbeek

"Onze kaart voor het diner wordt iedere maand vernieuwd, om onze gasten een beeld te geven welke kwaliteit wij bieden hebben wij de perfecte aansluiting gevonden bij Studio Bubbel. Snel, efficiënt en in stijl met de sfeer die wij uit willen dragen."


iveau wijn & burgers

"Onze burgers winnen prijzen en daar horen toch ook wel de beste beelden bij om in te kunnen zetten voor social media en de website. Patricia en Masha hebben onze wens omgezet naar smakelijke foto's en hebben ons verhaal verder helpen aanscherpen door kritisch mee te kijken naar de presentatie en styling van sommige gerechten want bij ons kun je meer dan een burger eten."


Tosti_byMashaBakker-1108.jpg

de TOSTI Bar

"Een nieuwe horecazaak in hartje Arnhem met een uniek concept voor onze stad. We wilden het een goede start geven en geen half werk leveren, daarbij hoorden dan ook professionele foto's. Masha & Patricia vormen een bijzonder team en hebben echt top beelden afgeleverd waar we ook in onze social uitingen voorlopig mee vooruit kunnen."